ГоловнаТехноПерший "розумний" годинник, який вміє відстежувати хропіння

Перший “розумний” годинник, який вміє відстежувати хропіння

Функція відстеження хропіння з’явилася в смарт-годинниках Fitbit. Про її виявлення повідомляє електронний медіа-ресурс 9to5Google.

Подробиці

Для користування опцією необхідно активувати мікрофон і встановити найсвіжішу версію фірмового онлайн-додатку. «На виході» власник хронометра дізнається тривалість згенерованих їм за ніч «хрюкаючих» звуків. Статистика вкаже відсоток хропіння стосовно тривалості сну. Помірним показником заявленого рівню в межах 10-40%.

Гучність хропіння в децибелах додаток визначати поки не вміє. Експерти допускають появу такої можливості в процесі еволюції годинника і прошивки Fitbit.

Відзначається, що додаток також не вміє розрізняти хропіння різних людей. Іншими словами, якщо обидві «половинки» подружжя під час сну видають відповідні звуки, новинка вкаже сумарний відсоток хропіння, а не індивідуальну статистику членів «осередку суспільства».

І, нарешті, головний мінус опції – більш швидке, ніж зазвичай, виснаження батареї.

У чому саме полягає сакральний сенс і корисність функції для користувачів і суспільства в цілому, ні розробники програми, ні журналісти, які прорекламувати її, пояснити не спромоглися.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...