ГоловнаБанкінг«Приватбанк» масово блокує карти після актуалізації даних

«Приватбанк» масово блокує карти після актуалізації даних

«Приватбанк» продовжує збирати хвилю народного невдоволення. Суть скарг клієнтів , які надійшли за останні кілька днів – блокування карт за надуманими причинами і прописування в договорах свідомо нездійсненних (і незаконних) умов. Пояснювати причини заморожування карткових рахунків приватівці «соромляться» або обмежуються формальними відписками.

Подробиці

Автор першої з опублікованих претензій поскаржився на блокування картки після того, як ТРИЧІ (!) Поспіль виконав вимогу про ідентифікацію. Незважаючи на солідний 15-річний клієнтський стаж, «Приватбанк» відмовив чоловікові в обслуговуванні. Спроби дізнатися причини блокування завершилися безрезультатно.

«Приватбанк» масово блокує карти після актуалізації даних

Автор іншого звернення пропустила зазначений «Приватом» термін ідентифікації з поважної причини. Жінка готова була письмово викласти причини того, що сталося, проте отримала відмову. Блокування, судячи з контексту повідомлення, не зняте до сих пір.

«Приватбанк» масово блокує карти після актуалізації даних

Автор третьої скарги обурився прописаному «Приватбанком», в призначеній для користувача угод, аномальному терміну позовної давності в ЯТНАДЦЯТЬ (!) Років, що в 5 разів більше аналогічної норми в ЦКУ (3 роки). Чоловік також вказав на непрофесіоналізм співробітників фінустанови, на кабальні умови угоди, на розмитість GOLD-статусу, «відмороженість» персоналу і наплювацьке ставлення до клієнтів з 21-річним стажем.

«Приватбанк» масово блокує карти після актуалізації даних

Раніше «Приватбанк» неодноразово попадався на помилковому списанні грошей за допомогою терміналів, безпардонному обкраданні пенсіонерів, вимаганні кредитів у сторонніх і вчиненні інших протизаконних діянь.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...