ГоловнаБанкінгШість простих правил, які захистять користувачів "Приватбанк" від шахраїв

Шість простих правил, які захистять користувачів “Приватбанк” від шахраїв

Часті випадки крадіжки грошей з банківських рахунків “Приватбанку” та інших банківських організацій змусили експертів нагадати українцям правила безпечного користування картами. У цьому матеріалі наведено рекомендації, дотримання яких зведе вірогідність розкрадання грошей до нуля. Йдеться про т. зв. «шість” не “».

Подробиці

Перше «не»: ніколи не повідомляти в телефонній розмові, ким би вони не представлялися, реквізити для входу в онлайн-банк (випитувати конфіденційну інформацію у клієнтів суворо заборонено співробітникам всіх працюючих в Україні банків).

Друге «не»: ніколи і нікому не повідомляти секретні коди, необхідні для проведення тих чи інших транзакцій.

Третє «не»: ніколи і нікому не повідомляти реквізити банківських карт (номер, термін дії та тризначні коди СVС/СVV).

Четверте «не»: ніколи не встановлювати на смартфон різні чудо-програми для поліпшення роботи/функціональності/безпеки банківських додатків.

П’яте «не»: ніколи не вестися на передані по телефону дані про

  • транзакції на вашому рахунку;
  • наявність деяких вигідних акцій;
  • виграні призи;
  • будь-яку іншу «замануху».

Шосте «не»: ніколи не переходити за посиланнями з е-мейлів, месенджерів і СМС (викладену в таких повідомленнях інформацію потрібно перевіряти ще раз на офіційному сайті банку).

Раніше представники «Приватбанку» розповіли про процедуру повернення викрадених з карткових рахунків коштів. Ознайомитися з рекомендаціями фінустанови можна тут .

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...