ГоловнаБанкінг«Приватбанк» і «Ощадбанк» почали нав'язувати свої послуги пенсіонерам. «Укрпошта» встала на їх...

«Приватбанк» і «Ощадбанк» почали нав’язувати свої послуги пенсіонерам. «Укрпошта» встала на їх захист

«Укропочта» вустами свого гендиректора Ігоря Смілянського оголосила війну банкам «Ощад» і «Приват». Причина – спроба останніх витіснити поштового оператора з профільного сегмента. У відповідь транспортна компанія пообіцяла викинути зі своїх відділень всі банкомати і термінали зазначених фінустанов.

Подробиці

Основна претензія Смілянського до банкірів – примусове нав’язування пенсіонерам банківського “пластику”. Співучасниками схеми виступають ПФ і Мінсоцзахист. «Хотєлки» банкірів глава «Укрпошти» висловив ємною, і разом з тим, лаконічною фразою:

«Хочеш субсидію – шуруй в банк».

За словами головного поштовика «всея України», примусове переведення пенсій і соцвиплат на банківські карти прямо суперечить досягнутій в кінці квітня домовленості про те, що цей процес повинен бути добровільним.

Спроби банкірів нав’язати вразливим категоріям громадян непотрібну їм послугу Смілянський охарактеризував як «порушення Конституції і Кримінального кодексу», закликавши громадян, які зіткнулися з такою практикою, повідомляти про відповідні наміри по номеру спеціально створеної гарячої лінії (044) 354-52-73 або по е-мейл pv@ukrposhta.ua.
Заборона на розміщення пристроїв «Ощад» і «Привату» в відділеннях «Укрпошти», на думку Смілянського, дозволить зменшити завзятість банкірів в частині нав’язування громадянам необов’язкових послуг.

Глава поштового оператора пообіцяв, що адресна доставка пенсій і виплат буде продовжена.

Повний текст заяви функціонера наведено нижче.

«Приватбанк» і «Ощадбанк» почали нав'язувати свої послуги пенсіонерам. «Укрпошта» встала на їх захист«Приватбанк» і «Ощадбанк» почали нав'язувати свої послуги пенсіонерам. «Укрпошта» встала на їх захист«Приватбанк» і «Ощадбанк» почали нав'язувати свої послуги пенсіонерам. «Укрпошта» встала на їх захист

Примітно, що всі згадані вище організації є державними. 🙂

Додамо, що напередодні стало відомо про серйозне зростання недовіри українців до обох держбанків. З результатами відповідного рейтингу можна ознайомитися тут.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...