ГоловнаТехноXiaomi випустила перший «розумний» торшер з підтримкою Google Home і Alexa

Xiaomi випустила перший «розумний» торшер з підтримкою Google Home і Alexa

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Xiaomi представила Xiaomi Smart Floor Lamp, цікавий торшер, який, окрім мінімалістичного дизайну, схожого на Xiaomi Mi LED Desk Lamp 2 і отримує інтелектуальні функції та підтримку основних голосових помічників.

Подробиці

Це перший торшер компанії, виготовлений з алюмінієвого сплаву в традиційному білому кольорі, з мінімалістичним дизайном. Крім того, він має два джерела освітлення, один спрямований на підлогу, а інший на стелю.

Xiaomi Smart Floor Lamp

Ця нова лампа здатна рівномірно розподіляти світло, створюючи відчуття природного освітлення під час навчання або роботи. Для цього можна включити верхнє джерело освітлення до 7000 люмен і нижнє джерело освітлення до 3000 люмен , обидва складаються із сотень високоефективних світлодіодних лампочок. Торшер також має пристрій дистанційного керування та підтримку основних голосових помічників.

Xiaomi Smart Floor Lamp характеризується інтелектуальними функціями завдяки підключенню до Wi-Fi, а також підтримці основних голосових помічників на ринку, таких як Google Home і Alexa. Ми можемо керувати ним за допомогою голосових команд або зі свого смартфона.

Xiaomi Smart Floor Lamp

Xiaomi Smart Floor Lamp вирізняється високостабільною основою (навіть із кутом нахилу 15º) і системою захисту для наших очей , що зменшує втому очей і відблиски після годин використання.

Що стосується ціни, то вона ще залишається невідомою, бо новий торшер Xiaomi Smart Floor Lamp з’явився лише на офіційному веб-сайті Xiaomi.

Стрічка новин: