ГоловнаТехноСтали відомі характеристики основної камери бюджетного флагмана Realme GT 7 Pro

Стали відомі характеристики основної камери бюджетного флагмана Realme GT 7 Pro

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Оприлюднені основні характеристики камери флагману Realme GT 7 Pro. В них підтверджені роздільна здатність, тип датчика та багато іншого.

Подробиці

Останній витік надійшов від відомого інформатора Digital Chat Station, який поділився інформацією на Weibo. DCS стверджує, що основною камерою Realme GT 7 Pro є 50-мегапіксельна Sony IMX906, яка працює в парі з 8-мегапіксельним надширококутним об’єктивом і 50-мегапіксельною телефото камерою Sony IMX882. У попередньому звіті , за чутками, телеоб’єктивом буде датчик Sony LYT600. Повідомляється, що цей телеоб’єктив забезпечуватиме 3-кратне оптичне масштабування, і, ймовірно, він також матиме більше гібридне збільшення.

Нещодавно інсайдер також оприлюднив ємність акумулятора Realme GT 7 Pro. Ця модель, очевидно, матиме найбільшу батарею, яку коли-небудь бачили в смартфоні Realme. Смартфон вже схвалено на китайській платформі сертифікації 3C з акумулятором на 6000 мАг.

Також, вже відомо, що Realme GT 7 Pro отримає 6,78-дюймовий OLED-дисплей BOE (можливо, Samsung) із частотою оновлення 120 Гц, роздільною здатністю 1,5 К і вигнутим екраном з 4-ох сторін. Також, він буде оснащений процесором Snapdragon 8 Gen 4 (Snapdragon 8 Elite) і до 16 ГБ оперативної пам’яті з максимум 1 ТБ накопичувачем UFS 4.0. Для селфі та відеодзвінків GT 7 Pro може мати 32-мегапіксельний датчик.

Стрічка новин: