ГоловнаТехноДо кінця вересня в Україні з'являться оновлені і більш доступні моделі RTX...

До кінця вересня в Україні з’являться оновлені і більш доступні моделі RTX 4070 V2 від GIGABYTE

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Компанія GIGABYTE офіційно представила оновлені моделі відеокарт GeForce RTX 4070 серії V2 – GV-N4070WF3OCV2-12GD та GV-N4070WF2OCV2-12GD. Ці нові версії вже очікуються в Україні до кінця вересня.

Подробиці

Оновлені відеокарти отримали невеликий апгрейд у порівнянні з попередніми моделями, що робить їх ідеальним вибором для геймерів та професіоналів, які потребують продуктивності на високому рівні за доступнішою ціною. Моделі V2 вирізняються збалансованими технічними характеристиками, забезпечуючи чудову графічну продуктивність та підтримку новітніх технологій, таких як трасування променів та DLSS 3.0.

На фоні дефіциту пам’яті для нової серії 4070 Super, оновлені карти серії V2 стануть чудовою альтернативою за доступнішою ціною, яка, як очікується, буде нижчою на кілька тисяч гривень порівняно з версією Super.

Моделі GV-N4070WF3OCV2-12GD та GV-N4070WF2OCV2-12GD призначені для тих, хто шукає надійну продуктивність і високу якість охолодження. Трьохвентиляторна система WindForce 3X та двовентиляторна WindForce 2X відповідно забезпечують ефективне охолодження та стабільність навіть під час інтенсивних навантажень.

При цьому очікувана ціна повинна бути нижчою на кілька тисяч гривень порівняно з моделями 4070 Super.

Головні новини: