ГоловнаТехноНапередодні запуску iPhone 16 опубліковано основні переваги версії Pro перед стандартною

Напередодні запуску iPhone 16 опубліковано основні переваги версії Pro перед стандартною

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Сьогодні ввечері Apple офіційно представить нову серію смартфонів, включаючи iPhone 16 та iPhone 16 Pro. За останніми повідомленнями, iPhone 16 Pro має чотири основні переваги перед стандартним iPhone 16, які роблять його більш привабливим вибором для користувачів, які шукають просунуті функції.

Однією з основних змін у нових моделях є збільшення розмірів екрану. Екран iPhone 16 Pro збільшиться з 6,1 дюйма до 6,3 дюйма, а екран iPhone 16 Pro Max збільшиться з 6,7 дюйма до 6,9 дюйма. У той же час, стандартні моделі iPhone 16 та iPhone 16 Plus збережуть свої колишні розміри екрану – 6,1 та 6,7 дюйма відповідно. Крім того, Apple продовжить використовувати титан у дизайні своїх флагманських моделей, що було вперше представлено у серії iPhone 15 Pro. Титановий дизайн буде доступний тільки для iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max. Цей матеріал вже показав себе як надійний та сучасний у попередніх моделях.

Камери також зазнали значних змін. Стандартний iPhone 16 буде оснащений двома камерами: основною та надширококутною. Навпаки, iPhone 16 Pro матиме три датчики: основну камеру, надширококутний об’єктив та телеоб’єктив із 5-кратним збільшенням. Крім того, надширококутна камера в iPhone 16 Pro буде модернізована, зі збільшенням роздільної здатності пікселів з 12 до 48 МП. Стандартний iPhone 16, як і раніше, буде оснащений надширококутною камерою на 12 МП. Ну і нарешті, обидві моделі, і iPhone 16, і iPhone 16 Pro будуть оснащені чіпами серії A18. Однак, iPhone 16 Pro буде оснащений більш потужним A18 Pro, який включає 6-ядерний графічний процесор, на відміну від 5-ядерного стандартного A18. Крім того, A18 Pro буде оснащений потужнішим Neural Engine, що є гарною ознакою для майбутніх функцій Apple Intelligence.

Головні новини: