ГоловнаТехноПісля виходу з ринку Meizu працює над новим смартфоном із «зірковим» модулем...

Після виходу з ринку Meizu працює над новим смартфоном із «зірковим» модулем камери

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Meizu, схоже, готується до запуску нового доступного смартфона в Китаї. Зазвичай надійний інформатор Digital Chat Station (DCS) опублікував фото пристрою на Weibo.

Подробиці

Інсайдер називає смартфон Meizu «Lucky 08», а також поділився зображеннями, на яких він зображений у двох варіантах кольору: чорному та білому. Але що дійсно унікальне в ньому, так це дизайн камери.

На відміну від повсюдних прямокутних виступів модуля камери, які домінують на ринку, Lucky 08 має модуль з датчиком камери, який нібито обертається навколо іншої на цікавому фоні, що випромінює світло. DCS називає це дизайном зіркової доріжки.

Meizu «Lucky 08»

Хоча подробиці про специфікації камери залишаються в таємниці, витоки свідчать про те, що Lucky 08 має акумулятор на 6000 мАг. Крім того, очікується, що смартфон збереже функції Flyme AIOS, наявні у флагманських пристроях Meizu.

Однак, будучи бюджетним пристроєм, він, швидше за все, матиме певні компроміси. Повідомляється, що Lucky 08 матиме пластикову раму з плоскими краями. Проте смартфон все ще матиме вузькі та симетричні рамки спереду.

Офіційних відомостей про те, коли і де Meizu випустить смартфон, немає. Але з огляду на те, що живі фотографії вже поширені в Мережі, випуск у вересні чи жовтні здається ймовірним.

Meizu продовжує випускати смартфони навіть після того, як на початку цього року оголосила нібито про вихід з ринку. З моменту анонсу компанія вже випустила щонайменше п’ять смартфонів, якщо не більше.

Також очікується, що Meizu випустить M20, свій перший телефон серії M за п’ять років. Схоже, компанія відновлює свою стару лінійку, а не йде з ринку смартфонів.

Головні новини: