ГоловнаТехноПредставлений бюджетний смартфон Poco M6 Plus 5G з процессором Snapdragon 4 Gen...

Представлений бюджетний смартфон Poco M6 Plus 5G з процессором Snapdragon 4 Gen 2 AE

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Бренд Poco представив черговий смартфон у лінійці пристроїв, де вже є базова модель та версія Pro. На цей раз покупцям пропонується M6 Plus 5G з більш сучасними характеристиками в порівнянні з M6 Pro 5G. При цьому зовнішній вигляд пристрою залишився незмінним.

Це означає наявність двоколірної задньої панелі, де верх темніший порівняно з низом. Ззаду знаходяться дві камери та світлодіодний спалах, збоку, всередині кнопки живлення, розташовується сканер відбитків. Апарат отримав захист від води та пилу рівня IP53.

Пристрій має екран LCD розміром 6,7 дюйма з роздільною здатністю FHD+ і частотою 120 Гц. Для захисту екрана використовується скло Gorilla Glass.

Роздільна здатність основної камери дорівнює 108 Мп, поруч знаходиться сенсор глибини 2 Мп. Основна камера підтримує триразовий зум і має апертуру f/1.75. Роздільна здатність передньої камери дорівнює 13 Мп. Підтримуються фільтри HDR, автоматичний режим нічної зйомки та інші.

За продуктивність відповідає процесор Snapdragon 4 Gen 2 Accelerated Edition. Доступні конфігурації з об’ємом пам’яті 6 ГБ та 8 ГБ, об’єм сховища 128 ГБ. Місткість акумулятора становить 5030 мАг при потужності зарядки 33 Вт. Встановлено систему Android 14 з оболонкою HyperOS.

Вартість пристрою становить у перерахунку з місцевої валюти 6400 і 7400 грн. Пропонуються срібний, чорний та колір Misty Lavender. Продаж розпочнеться 5 серпня.

Стрічка новин: