ГоловнаТехноXiaomi Wireless Mouse Confort Edition: ідеальна і бюджетна бездротова миша для повсякденної...

Xiaomi Wireless Mouse Confort Edition: ідеальна і бюджетна бездротова миша для повсякденної роботи

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” збагатила ринок комп’ютерних аксесуарів бездротовою мишкою Wireless Mouse Confort Edition зі зручним дизайном, що забезпечує комфортне використання протягом усього дня.

Подробиці

Новинка має адаптовану під руку користувача ергономічну форму, що дає змогу великому пальцю відпочивати та знижує втому м’язів зап’ястя під час тривалої роботи.

Xiaomi Wireless Mouse Confort Edition: ідеальна бездротова миша для повсякденної роботи презентована за цікавою ціною

Основні характеристики мишки включають регульований сенсор з роздільною здатністю 1200 точок на дюйм, що робить її ідеальною для офісних завдань і повсякденного використання. Аксесуар використовує бездротове з’єднання 2,4 ГГц через приймач, що забезпечує безпроблемне підключення як до ПК на базі Windows/Linux/Mac, так і до андроїд-пристроїв на кшталт телефонів і планшетів.

Мишка може похвалитися приємним на дотик покриттям, двома основними кнопками і коліщатком прокрутки. У нижній частині знаходяться гумові стрижні зміщення з тефлону, що забезпечують більш зручне використання.

Xiaomi Wireless Mouse Confort Edition: ідеальна бездротова миша для повсякденної роботи презентована за цікавою ціною

Аксесуар доступний у білому і чорному колірних виконаннях. Вартість мишки в Китаї в перерахунку з юанів – €5,50. Даних про доступність новинки за межами Піднебесної поки немає.

Головні новини: