ГоловнаВійськові технологіїЕ-баггі від Rheinmetall обіцяють понад 1000 кілометрів пробігу від одного заряду

Е-баггі від Rheinmetall обіцяють понад 1000 кілометрів пробігу від одного заряду

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Компанія Rheinmetall представила нове сімейство легких тактичних машин Ermine, оснащених гібридним двигуном і готових до автономної роботи. Ці авто з високою мобільністю і тактичною гнучкістю призначені для виконання різних військових завдань.

Подробиці

Наземний транспортний засіб Ermine Buggy випускається у варіантах 4×4 і 6×6. Баггі оснащено дизель-електричною гібридною трансмісією та модульною платформою, що забезпечує високу маневреність і можливість адаптації під різні потреби. Максимальне корисне навантаження становить до однієї тонни, а дальність пробігу перевищує 1000 км за максимальної швидкості 90 км/год.

Е-баги від Rheinmetall обіцяють понад 1 000 кілометрів від одного заряду

Транспортні засоби можуть бути адаптовані для різних завдань, починаючи від зв’язку, розвідки і протитанкових операцій – закінчуючи транспортуванням зброї, медичною евакуацією або використанням в якості генераторів. Електропривод забезпечує безшумне пересування, що збільшує тактичну ефективність.

Ermine Buggy можуть використовуватися не тільки для тактичної мобільності, а й як мобільні джерела енергії, що підвищує оперативні можливості за рахунок стійкого зберігання енергії в акумуляторних блоках. Авто спроєктовані для високомобільного пересування по різних поверхнях і прості в експлуатації, аналогічно до цивільних баггі.

 

Головні новини: