ГоловнаВійськові технологіїMagellan: французький морський дрон з 5-денною автономністю та широким спектром можливостей презентований...

Magellan: французький морський дрон з 5-денною автономністю та широким спектром можливостей презентований офіційно

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Французький виробник IT-обладнання Couach збагатив ринок надводних безпілотників апаратом під назвою Magellan. Місія новинки – виконання різних завдань, починаючи від радіоелектронної боротьби, збору інформації, виявлення та ідентифікації цілей – закінчуючи розвідкою і спостереженням за надводними і підводними об’єктами.

Подробиці

Корпус нового апарату виготовлено з карбону і кевлара, що забезпечує надійність і адаптацію до складних морських умов. Довжина, ширина і водотоннажність безпілотника – 6 м, 1,3 м і до 1200 кг відповідно.

Magellan: французький морський дрон з 5-денною автономністю та широким спектром можливостей презентований офіційно

Гібридний дизель-електричний движок на 13 кВт дає змогу “Магеллану” виконувати завдання протягом 5 діб на швидкостях до 6 вузлів включно з мінімальним рівнем шуму.

Модульність конструкції дає змогу нести корисне навантаження понад 500 кг, що забезпечує інтеграцію різного обладнання, від акустичних буїв до елементів РЕБ. До складу дрона також входить модуль планування місій і центр управління, який може перебувати і на суші, і на борту корабля.

Magellan легко транспортується в стандартному 20-футовому контейнері і може бути витягнутий без сторонньої допомоги завдяки висувній щоглі і підйомному гаку.

Головні новини: