ГоловнаВійськові технологіїДобре зарекомендували себе у ЗСУ: Іспанія вироблятиме компоненти до ЗРК Patriot

Добре зарекомендували себе у ЗСУ: Іспанія вироблятиме компоненти до ЗРК Patriot

Іспанська компанія Grupo Oesia та американська Lockheed Martin уклали меморандум про взаєморозуміння, спрямований на посилення виробництва компонентів для ракет-перехоплювачів PAC-3 MSE для зенітних ракетних комплексів Patriot.

Подробиці

Співпраця передбачає виробництво вузькоспеціалізованих кабелів і джгутів для ракетного сегмента PAC-3 MSE. Цей крок відкриває нові перспективи для поліпшення виробничих можливостей у сфері комплексної протиповітряної та протиракетної оборони.

Раніше Державний департамент США схвалив продаж Іспанії зенітних ракетних комплексів Patriot Configuration-3+ на суму $2,8 млрд. Цей контракт містить чотири вогневі установки ЗРК Patriot і супутнє обладнання, що робить Іспанію значущим гравцем на європейському ринку військових технологій.

З урахуванням укладеної угоди, Grupo Oesia отримує можливість активної участі у виробництві важливих компонентів для ракетного сегмента PAC-3 MSE. Це не тільки розширює індустріальні можливості Іспанії, а й сприяє зміцненню її позицій у галузі комплексної протиповітряної оборони на міжнародному рівні.

Lockheed Martin, тим часом, планує збільшити обсяг щорічного виробництва ракет PAC-3 MSE з поточних 500 одиниць до 650-и до 2027 року. Це свідчить про зростаючий попит на такі системи та стратегічне значення співробітництва для забезпечення безпеки та стабільності на міжнародній арені.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...

Як налаштувати спалах в смартфонах Xiaomi для сповіщення про повідомлення та дзвінки

Операційні системи HyperOS і MIUI надають можливість налаштування світлодіодного спалаху на смартфонах Xiaomi/Redmi/POCO для сповіщення власника про вхідні дзвінки та повідомлення. Подробиці Це особливо корисно в...