ГоловнаВійськові технологіїСАУ «Богдана» отримала систему надсилання боєприпасів

САУ «Богдана» отримала систему надсилання боєприпасів

На передовій засвітилися модернізовані установки 2С22 «Богдана». Вони оснащені системою надсилання боєприпасів. Фото САУ з досилачами були опубліковані прес-службою 1 ОБрСПп.

Подробиці

На початку листопада журналісти «Мілітарного» опублікували фотографію з відповідною надбудовою. Оскільки віна була нечіткою, сказати однозначно, що надбудова призначена для надсилання боєприпасів, було неможливо. З появою чіткіших знімків всі сумніви розвіялися. САУ «Богдана» дійсно отримала систему надсилання боєприпасів.

САУ «Богдана» отримала систему надсилання боєприпасів
Українська САУ 2С22 “Богдана” з досилачем боєприпасів

Схожий досилач встановлений у 203-мм САУ «Пион». Він передбачає ручне укладання снаряда у лоток, який надсилає його в ствольний канал.

Для заряджання снарядів в 2С7 «Пион» потрібно дві людини. При веденні вогню 155-мм боєприпасами з цим завданням здатна впоратися одна людина.

САУ «Богдана» отримала систему надсилання боєприпасів
Український екіпаж САУ 2С22 “Богдана” вручну досилає 155-мм снаряд,

Ручне заряджання вважалося одним із основних недоліків української САУ. Артилеристи неодноразово скаржилися на те, що через відсутність досилача темп ведення вогню знижується вдвічі.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...

Як налаштувати спалах в смартфонах Xiaomi для сповіщення про повідомлення та дзвінки

Операційні системи HyperOS і MIUI надають можливість налаштування світлодіодного спалаху на смартфонах Xiaomi/Redmi/POCO для сповіщення власника про вхідні дзвінки та повідомлення. Подробиці Це особливо корисно в...