Рейтинги RU

Названо найкращі смартфони середнього цінового діапазону

У боротьбі за лідерство в сегменті середньобюджетних смартфонів на українському ринку виділяються кілька моделей. Представлений нижче рейтинг складено редакцією GSM-Arena і адаптовано під вітчизняні реалії.

Подробиці

Найяскравішим представником сегмента вартістю до ₴15 000 експерти видання вважають Poco F5, що дебютував нещодавно і який, незважаючи на “молодість”, встиг набути серйозної популярності завдяки видатному AMOLED-екрану з підтримкою HDR, потужному процесору, швидкому заряджанню і довготривалій роботі батареї.

Цей пристрій, за словами опитаних виданням аналітиків, де-факто є флагманом, пропонованим за ціною “середняка”.

“Срібна” сходинка імпровізованого п’єдесталу пошани відведена смартфону Motorola Edge 40 з екраном OLED на 144 Гц, сертифікатом IP68 захисту від “водопилу” і процесорною системою Dimensity 8020.

Интересное:

Замикає трійку лідерів Redmi Note 12 Pro+ з відмінною продуктивністю, шикарною оптикою на чолі з камерою на 200 Мп і ультрашвидкою зарядкою на 120W.

Четверте місце дісталося Sony Xperia 10 V з OLED-екраном 6,1″ і якісною оптикою.

П’ята сходинка відведена Nothing Phone (1) – пристрою з неповторним дизайном, що включає підсвічування з 900 світлодіодами і дисплей із симетричними рамками.

У другій частині ТОП-10 найкращих представників середнього цінового сегмента розташувалися пристрої, вартість яких може доходити до ₴20 000. Йдеться про самсунгівський Galaxy A54 (6-те місце), творіння екс-дочки “Хуавей” Honor 90 (7-ме), Realme 11 Pro (8-ме), оппівський флагман Reno 10 (9-те) і Xiaomi 12 Lite (10-те).

В оригінальному рейтингу GSM-Arena також фігурують кілька моделей бренду Infinix, які наразі недоступні в українському роздробі.

Последние новости:

Как «раскрасить» панель уведомлений в смартфонах Xiaomi

Многие владельцы смартфонов экосистемы Xiaomi стремятся придать своему устройству индивидуальность и неповторимость. Операционные системы HyperOS…

09.05.2024

Як «розфарбувати» панель повідомлень в смартфонах Xiaomi

Багато власників смартфонів екосистеми Xiaomi прагнуть надати своєму пристрою індивідуальність і неповторність. Операційні системи HyperOS…

09.05.2024

У Мережі з’явилася перша інформація про смартфони серії iPhone 17

Мережа приросла інформацією про перспективний iPhone 17. Перераховані нижче відомості надані аналітиком корпорації Haitong International…

08.05.2024

В Сети появилась первая информация о смартфонах серии iPhone 17

Сеть приросла информацией о перспективном iPhone 17. Перечисленные ниже сведения предоставлены аналитиком корпорации Haitong International…

08.05.2024

Через 25 років HMD анонсує найпопулярніший телефон Nokia

Це мобільний телефон, який сформував ціле покоління. І тепер, через 25 років після свого першого…

08.05.2024

Xiaomi скоро представить Mix Fold 4 та Mix Flip: основні оновлення

"Сяомі" планує випустити нові моделі складних смартфонів цього року. Йдеться про "розкладачки" Mix Fold 4…

08.05.2024