Рейтинги

Найкращі android-смартфони 2023 для різних завдань: рейтинг форуму розробників XDA Developers

Згідно з оприлюдненою напередодні добіркою авторитетного порталу XDA Developers, у 2023 році найкращими андроїд-смартфонами визнано такі моделі:

Найкращий флагман: Galaxy S23 Ultra. Цей смартфон від “Самсунг” пропонує максимальні можливості, включно з найкращим набором камер, потужним процесором, великим AMOLED-екраном і комплектним стилусом.

Альтернатива флагману: Motorola Edge+ (2023). Цей смартфон вирізняється високою продуктивністю, збалансованими характеристиками та однією з найкращих оболонок. У США за апарат просять $599,99.

Найкраще співвідношення ціни/якості: Galaxy S23 FE. Ця модель пропонує дизайн і основні функції топових флагманів “Самсунг”, але за більш доступною ціною.

Найкращий середньоціновий смартфон: Galaxy A54. Це дітище бренду “Самсунг” збалансоване за ключовими параметрами, має гарний дизайн, високочастотний дисплей, потужну оптику та помірну вартість.

Интересное:

Апарат із найкращою плавністю роботи: OnePlus 11. Він забезпечує плавні та швидкі анімації завдяки оптимізації OxygenOS.

Для фото-/відео: Pixel 8 Pro. Це творіння команди “Гугл” може похизуватися оновленою камерою (включно з 5-кратним оптичним зумом), швидким автофокусом і професійними елементами управління.

Для геймерів: ROG Phone 7 Ultimate. Цей шедевр тайванської компанії “Асус” виділяється феноменальною потужністю, високою продуктивністю, потрійною системою охолодження і дисплеєм OLED на тильній панелі для виведення сповіщень і анімації.

Найкраща “розкладачка”: Z Fold 5. Цей представник самсунгівського сімейства Galaxy відрізняється від попередників відсутністю щілини між половинками та низкою технічних удосконалень.

Представлений вище рейтинг – думка редакції XDA Developers, до якої можна прислухатися або проігнорувати. Підсумковий же вибір залежить від потреб і достатку кожного окремо взятого покупця.

Последние новости:

Спортивно или стильно – модные советы, которые стоит знать

Движение давно стало залогом лучшей жизни. Тем не менее, все еще ведутся споры о том,…

09.05.2024

Xiaomi анонсувала свою першу 8-мегапіксельну камеру відеоспостереження з ШІ для приміщень

"Сяомі" збагатила ринок оптики першою у своїй історії "розумною" камерою внутрішнього відеоспостереження з локальним ШІ,…

09.05.2024

Xiaomi анонсировала свою первую 8-мегапиксельную камеру видеонаблюдения с ИИ для помещений

«Сяоми» обогатила рынок оптики первой в своей истории «умной» камерой внутреннего видеонаблюдения с  локальным ИИ,…

09.05.2024

CMF Phone (1): характеристики та ціна бюджетного смартфона від «дочки» Nothing втекли в Мережу

Підконтрольний стартапу Nothing бренд CM розкрив ключові особливості першого смартфона свого виробництва, який може стати…

09.05.2024

CMF Phone (1): характеристики и цена бюджетного смартфона от «дочки» Nothing утекли в Сеть

Подконтрольный стартапу Nothing бренд CM раскрыл ключевые особенности первого смартфона своего производства, который может стать…

09.05.2024

Як додати список покупок та перелік запланованих справ на головний екран смартфонів Xiaomi

Багато хто вважає за краще використовувати програму "Нотатки" замість паперу і ручки для організації своїх…

09.05.2024