ГоловнаРейтингиНазвано найкращі смартфони середнього цінового діапазону

Названо найкращі смартфони середнього цінового діапазону

У боротьбі за лідерство в сегменті середньобюджетних смартфонів на українському ринку виділяються кілька моделей. Представлений нижче рейтинг складено редакцією GSM-Arena і адаптовано під вітчизняні реалії.

Подробиці

Найяскравішим представником сегмента вартістю до ₴15 000 експерти видання вважають Poco F5, що дебютував нещодавно і який, незважаючи на “молодість”, встиг набути серйозної популярності завдяки видатному AMOLED-екрану з підтримкою HDR, потужному процесору, швидкому заряджанню і довготривалій роботі батареї.

Найкращі смартфони середнього цінового ряду в Україні на листопад 2023 року

Цей пристрій, за словами опитаних виданням аналітиків, де-факто є флагманом, пропонованим за ціною “середняка”.

“Срібна” сходинка імпровізованого п’єдесталу пошани відведена смартфону Motorola Edge 40 з екраном OLED на 144 Гц, сертифікатом IP68 захисту від “водопилу” і процесорною системою Dimensity 8020.

Замикає трійку лідерів Redmi Note 12 Pro+ з відмінною продуктивністю, шикарною оптикою на чолі з камерою на 200 Мп і ультрашвидкою зарядкою на 120W.

Четверте місце дісталося Sony Xperia 10 V з OLED-екраном 6,1″ і якісною оптикою.

П’ята сходинка відведена Nothing Phone (1) – пристрою з неповторним дизайном, що включає підсвічування з 900 світлодіодами і дисплей із симетричними рамками.

У другій частині ТОП-10 найкращих представників середнього цінового сегмента розташувалися пристрої, вартість яких може доходити до ₴20 000. Йдеться про самсунгівський Galaxy A54 (6-те місце), творіння екс-дочки “Хуавей” Honor 90 (7-ме), Realme 11 Pro (8-ме), оппівський флагман Reno 10 (9-те) і Xiaomi 12 Lite (10-те).

В оригінальному рейтингу GSM-Arena також фігурують кілька моделей бренду Infinix, які наразі недоступні в українському роздробі.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...