ГоловнаРейтингиУ ТОП-10 найпродуктивніших смартфонів опинилися два Xiaomi

У ТОП-10 найпродуктивніших смартфонів опинилися два Xiaomi

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Платформа AnTuTu опублікувала оновлений рейтинг найпотужніших смартфонів червня. До десятки лідерів увійшли апарати вищого цінового ряду, оснащені найсучаснішими технологіями.

Подробиці

На першому місці, як і раніше, перебуває асусівське творіння для геймерів ROG 8 Pro, яке завдяки процесору Snapdragon 8 Gen 3 і оперативці на 16 Гб набрало вражаючі 2 113 236 пунктів. Друге і третє місця посіли Red Magic 9 Pro і iQOO 12 з такою самою чіп-системою.

У ТОП-10 найпродуктивніших смартфонів опинилися два представники Xiaomi

Наступними в рейтингу йдуть два дітища Vivo в особі X100 Ultra/X100 Pro на базі зазначеного вище чипсета і медіатеківського набору процесорів Dimensity 9300 відповідно. Присутність чипів MediaTek у рейтингу пристроїв преміального сегмента є досить рідкісним явищем.

Шосте місце посідає Nubia Z60 Ultra, за яким йдуть Vivo X100 і iQOO Neo 9S Pro. Цими пристроями керують чип-системи Snapdragon 8 Gen 3, Dimensity 9300 і Dimensity 9300+ відповідно.

Замикають топову десятку представники лінійки Xiaomi 14 в Ultra- і базовому виконанні, оснащені все тим же Snapdragon 8 Gen 3. Ці моделі вже кілька місяців поспіль входять у ренкінг “АнТуТу”, демонструючи відмінну продуктивність. При цьому в осяжному майбутньому варто очікувати змін у рейтингу після виходу Xiaomi 14T Pro з потужною чип-системою Dimensity 9300+.

Головні новини: