ГоловнаТехноНазвані три смартфони Xiaomi, які стали значно дешевшими на деякий період

Названі три смартфони Xiaomi, які стали значно дешевшими на деякий період

Листопад – місяць пропозицій. Як 11 число, так і Чорна п’ятниця приносять нам значні знижки на нові смартфони Xiaomi. Серед них три бестселера.

Подробиці

Прикладом цього є POCO F5 5G. Цей дуже цікавий смартфон завдяки чудовому співвідношенню ціна/якість тепер можна знайти на AliExpress лише від 269 доларів.

POCO F5 5G має AMOLED-екран з частотою 120 Гц, потужним процесором Snapdragon 7+ Gen 2, акумулятором на 5000 мАг і основною камерою на 64 МП з оптичним стабілізатором.

Окрім POCO F5 5G, у продажу також є новий Xiaomi 13T Pro з камерою Leica. Хоча його офіційна ціна значно вище, тепер ми можемо купити його на AliExpress лише за 483 долари.

Смартфони Xiaomi

Але й це ще не всі знижки на смартфони. Якщо ви шукаєте дешевшу модель, але з чудовим співвідношенням ціна/якість, Redmi Note 12 Pro 5G також продається лише за 180 доларів з застосуванням купонів від продавця.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

CMF Phone (1): характеристики та ціна бюджетного смартфона від «дочки» Nothing втекли в Мережу

Підконтрольний стартапу Nothing бренд CM розкрив ключові особливості першого смартфона свого виробництва, який може стати спрощеною версією Nothing Phone (2a) в плані технічних характеристик. Подробиці Деталі...

Як додати список покупок та перелік запланованих справ на головний екран смартфонів Xiaomi

Багато хто вважає за краще використовувати програму "Нотатки" замість паперу і ручки для організації своїх справ. Цей застосунок, доступний на всіх пристроях Xiaomi/Redmi/POCO, допомагає...

Як встановити Google Camera на сучасні моделі смартфонів Xiaomi

Багато власників смартфонів екосистеми "Сяомі" продовжують віддавати перевагу Google Camera замість стандартного додатка HyperOS або MIUI Camera. Варіант з GCam привертає увагу тих, хто...