ГоловнаВійськові технологіїДрон-камікадзе SkyStriker може бути інтегрований з РСЗО PULS

Дрон-камікадзе SkyStriker може бути інтегрований з РСЗО PULS

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Керівництво Інституту оборонних технологій Таїланду веде переговори з Elbit Systems про розширення співпраці з метою інтеграції баражуючого боєприпасу SkyStriker з РСЗО D11A. Остання є локальною версією ракетної системи PULS.

Подробиці

За даними Janes, ніяких офіційних домовленостей з приводу спільної реалізації проекту досягнуто доки не було. Відомо, що ініціативу проявив не інститут, а Elbit Systems.

Дрон-камікадзе SkyStriker може бути інтегрований з РСЗО PULS

При вазі бойової частини 5-10 кг беспілотник SkyStriker важить 35 кг Він може здолати 100 км. Заявлена автономність роботи БПЛА-камікадзе складає 2 години. Його можна застосовувати в умовах роботи ворожих засобів РЭБ. Навесні поточного року замовлення на постачання «декількох сотень» баражуючих боєприпасів було розміщене «неназваною європейською країною».

Дрон-камікадзе SkyStriker може бути інтегрований з РСЗО PULS

До теперішнього часу ніяких даних про роботу окремих держав над інтеграцією БПЛА-камікадзе з ракетною системою PULS у відкритих джерелах не з’являлося. PULS є ізраїльським аналогом HIMARS. Комплекс придатний для використання широкої номенклатури боєприпасів, у тому числі балістичних ракет.

Головні новини: