ГоловнаТехноAnker показала проектор Nebula Capsule 3 із вбудованою батареєю ємністю 52 Вт/год

Anker показала проектор Nebula Capsule 3 із вбудованою батареєю ємністю 52 Вт/год

Бренд “Анкер” готується збагатити ринок портативних проекторів новинкою під назвою Nebula Capsule 3, дебютний показ якої анонсовано на 20.11.2023.

Подробиці

Прилад має роздільну здатність 1080p, вбудовану батарею на 52 Вт/год. і автономність до 2,5 годин у режимі відтворення відео. На одному заряді апарат пропрацює 8 год. при програванні музики. У наявності – підтримка потокового мовлення Google TV/Netflix.

Компанія Anker показала новітній проєктор Nebula Capsule 3 з вбудованою батареєю ємністю 52 Вт/год. і озвучила дату презентації пристрою

Пристроїв може похвалитися відмінною яскравістю і тривалим терміном служби джерела світла (200 ANSI люмен і 30 000 годин відповідно), а також наявністю автофокусування і автокорекції трапецеїдальних спотворень для забезпечення високоякісної та точної картинки під час проектування.

Девайс має пару вбудованих 8-ватних динаміків і підтримку блютуза у версії 5.0. До всього цього додається серія портів у складі HDMI/USB-C/AUX/USB-A для сполучення зі сторонніми пристроями. Допомогу в управлінні проектором надасть додаток-компаньйон.

Розробник просить за Nebula Capsule 3 на території США від $549. Старт продажів проектора в Штатах почнеться відразу після завершення церемонії презентації.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно