ГоловнаВійськові технологіїРакета Taurus невразлива для російського ЗРК С-400

Ракета Taurus невразлива для російського ЗРК С-400

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Наприкінці жовтня компанія MBDA Deutchland провела брифінг для журналістів. На ньому було розкрито бойові можливості Taurus KEPD 350. Зокрема, глава оборонного виробника Йоахім Кнопф повідомив, що крилата ракета здатна пролетіти 500 км на швидкості 0,9 Маха. Висота польоту Taurus становить 50 км.

Детально

Журналісти European Defense Review, які побували на брифінгу, опублікували статтю, з якої випливає, що за таких характеристик ракета Taurus невразлива для російського ЗРК С-400.

Ракета Taurus невразлива для російського ЗРК С-400

При надходженні замовлення на поставку ракет їх виробництво може бути відновлено на потужностях MBDA Deutchland протягом року. До найскладніших елементів крилатої ракети Кнопф відніс зовнішню оболонку, електроніку і бойову частину.

Ракета Taurus невразлива для російського ЗРК С-400

На брифінгу прозвучала інформація про те, що 2021 року фахівці MBDA Deutchland відремонтували на замовлення німецьких ВПС 300 одиниць Taurus. Вони замінили в них ракетні двигуни й акумуляторні блоки. Під час ремонту крилаті ракети отримали досконалішу навігаційну систему. Таким чином, у бундесверу є щонайменше 300 одиниць Taurus у боєздатному стані.

Головні новини: