ГоловнаТехноApple відсвяткує ювілей Apple Watch випуском революційного смарт-годинника

Apple відсвяткує ювілей Apple Watch випуском революційного смарт-годинника

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

У 2024 році Apple виведе на ринок ювілейний смарт-годинник. Журналіст Марк Гурман стверджує, що вони будуть революційними. У колонці для Bloomberg він розповів про майбутні нововведення.

Подробиці

У статті наголошується, що амбіції виробника iPhone в галузі охорони здоров’я продовжують зростати. Watch Series 10 будуть здатні фіксувати зупинку дихання під час сну. Якщо “апное уві сні” повторюватиметься регулярно, то переносний пристрій рекомендує своєму власникові записатися на прийом до лікаря.

Ще одним нововведенням стане “новаторська” технологія вимірювання артеріального тиску. З її допомогою Watch Series 10 зможуть виявляти гіпертонію. Дані про тиск заноситимуться смарт-годинником до журналу з метою подальшого вироблення рекомендацій щодо приведення тиску в норму.

Однією з найбільш очікуваних функцій є неінвазивний моніторинг цукру. Інженери Apple працюють над нею кілька років. Наразі створений ними сенсор здатний діагностувати переддіабет. Гурман стверджує, що в Watch Series 10 можливість визначення цукру без проколу шкіри реалізована не буде. Цю функцію шанувальникам “яблучного” бренду доведеться чекати кілька років.

Стрічка новин: