ГоловнаТехноВартість та дата запуску глобальної версії POCO C65 озвучені офіційно

Вартість та дата запуску глобальної версії POCO C65 озвучені офіційно

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

П’ятого листопада бренд Poco запустить новий смартфон свого виробництва C65. Новинка належить до початкової цінової категорії.

Подробиці

Апарат буде доступний за стартовою ціною $109 або $129 залежно від комплектації. Пристрій є спадкоємцем моделі Poco C55, випущеної в лютому цього року, і спочатку призначався для ринку Індії, однак пізніше було прийнято рішення почати його продаж у Європі, починаючи з 05 листопада.

Вартість і дата запуску глобальної версії POCO C65 озвучені офіційно

Новинка буде пропонуватися з двома варіантами пам’яті: 6/128 Гб і 8/256 Гб, і з представленим у 2020 році медіатеківським набором процесорів Helio G85 (відомий успішним застосуванням у моторолівському смартфоні Moto G31 і деяких інших моделях).

Основні характеристики включають triple-камеру з ШІ і головним модулем на 50 Мп, АКБ на 5000 мА/год, адаптер для швидкої зарядки на 18W, IPS LCD-екран 6,74″/90 Гц, тандем оболонок у складі MIUI 14/Android 13 і “навушниковий” 3,5-мм роз’єм (інфразвук при цьому підтримуватися не буде).

Модель C65 вирішено пропонувати в трьох кольорах: чорному, фіолетовому і темно-зеленому.

Зазначається, що візуально новинка дуже схожа на Redmi 13C, однак водночас пристрій від Poco вийде з більшим об’ємом оперативки і сховища.

Стрічка новин: