ГоловнаТехноПрезидент Xiaomi анонсував прем'єру "флагмана подешевше"

Президент Xiaomi анонсував прем’єру “флагмана подешевше”

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Минулого тижня на ринку КНР дебютувала лінійка Xiaomi 14. Після прем’єри флагманських апаратів Лу Вейбінг почав активно просувати Redmi K70 Pro.

Подробиці

З опублікованого генеральним менеджером Redmi в Weibo повідомлення випливає, що K70 Pro комплектуватиметься Snapdragon 8 Gen 3. При цьому він коштуватиме дешевше за представників лінійки Xiaomi 14. Топ-менеджер підкреслив, що новий смартфон від суббренду Redmi перевершуватиме за продуктивністю пристрої свого класу. Для виготовлення корпусу новинки компанія планує використовувати більш якісні матеріали. Вейбінг стверджує, що співвідношення ціна/якість у Redmi K70 Pro приємно здивує.

Від директора з нової продукції Ван Тен Томаса раніше стало відомо, що нові флагмани Redmi отримають флагманські дисплеї з роздільною здатністю 1,5K і 2K китайського виробництва. Вони випереджають галузь як мінімум на один рік. Перші пристрої з новими екранами дебютують на ринку в складі лінійки Redmi K70. Рівних у класі їм не буде.

Дату прем’єри K70 генеральний менеджер Redmi, на жаль, не назвав. Він лише зазначив, що презентація лінійки відбудеться скоро.

Головні новини: