ГоловнаТехноТитанова рамка Xiaomi 14 Pro виявилася якіснішою, ніж у iPhone 15 Pro

Титанова рамка Xiaomi 14 Pro виявилася якіснішою, ніж у iPhone 15 Pro

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Під час вчорашньої презентації Лей Цзюн анонсував за прикладом “яблучного” гіганта One More Thing. “Ще дечим” виявився Xiaomi 14 Pro в ексклюзивній версії Titanium Special Edition.

Подробиці

Примітно, що китайській компанії вдалося зберегти цей апарат у таємниці до самої прем’єри. Ні тизерів, ні пов’язаних з ним інформаційних витоків не було. Стартова партія смартфонів була розкуплена за кілька секунд після початку прийому попередніх замовлень. Її обсяг розкрито не було, так само як і тираж апарату з титановою рамкою.

Титанова рамка Xiaomi 14 Pro виявилася якіснішою, ніж у iPhone 15 Pro

На відміну від Apple, яка використовує для виготовлення середньої рамки флагманських iPhone титановий сплав, Xiaomi вирішила взяти за основу 99% титан. Завдяки цьому на рамці не залишаються відбитки пальців, як у випадку з iPhone 15 Pro.

Титанова рамка Xiaomi 14 Pro виявилася якіснішою, ніж у iPhone 15 Pro

Блок камер отримав помаранчеву окантовку, яка вказує на те, що це Titanium Special Edition. Фронтальна і тильна панелі мобільного пристрою покриті Xiaomi Dragon Crystal. Це захисне скло стійке до подряпин і падінь. Результати тестів свідчать про те, що воно перевершує за міцністю скло iPhone 15 Pro.

Головні новини: