ГоловнаТехноНазвано причину майже дворазового подорожчання iPad Pro 2024

Названо причину майже дворазового подорожчання iPad Pro 2024

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Навесні наступного року Apple явить світу наступну генерацію iPad Pro. Ходять чутки, що планшети з нової лінійки будуть істотно відрізнятися від актуальних моделей за ціною.

Деталі

З оприлюдненої інсайдером Revengus у соцмережі X інформації випливає, що 11″ модель пропонуватиметься північноамериканською корпорацією до придбання за ціною 1 500 USD. За 13″ модель iPad Pro доведеться викласти 1 800 USD. Основною причиною такого помітного подорожчання стане встановлення в нові планшети OLED-дисплеїв. Актуальні моделі iPad Pro з IPS-екраном і mini-LED можна придбати за 799 і 1 099 USD.

Якщо дані інсайдера підтвердяться, то ціни на планшетні комп’ютери Apple зростуть майже вдвічі. На думку журналістів Wccftech, високим попитом iPad Pro 2024 користуватися не будуть. За такі гроші користувачам простіше буде придбати MacBook Pro.

Крім OLED-дисплея, планшети з нової лінійки отримають поліпшені камери і засновані на ШІ-функції. Зовні вони будуть схожі на Galaxy Tab S9 Ultra. Перехід з LED і mini-LED на OLED призведе до підвищення енергоефективності.

Стрічка новин: