ГоловнаТехноSamsung і Huawei випустять дешеві складні смартфони слідом за Motorola

Samsung і Huawei випустять дешеві складні смартфони слідом за Motorola

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Смартфони з гнучкими дисплеями коштують досить дорого. “Розкладачки” в цьому відношенні винятком не є. Доступні за ціною пристрої подібного класу є лише у Motorola і Tecno. Інсайдер Revegnus стверджує, що незабаром до них приєднаються Samsung і Huawei.

Подробиці

У першому півріччі наступного року на ринку дебютує “розкладачка” Huawei P Pocket вартістю близько 735 USD або навіть менше. У модельному ряду китайського вендора вже є апарат Pocket S. Він доступний для придбання за ціною 825 USD. У конкуруючих з Huawei компаній “розкладачки” коштують дорожче.

За словами інсайдера, компанія Huawei у своєму прагненні випустити бюджетний смартфон не самотня. У цьому напрямку також активно працює Samsung. Чутки про розробку дешевого Galaxy Flip ходять досить давно. Разом з тим на комерційному ринку такий апарат до теперішнього часу так і не дебютував. Особливої конкуренції в сегменті смартфонів з гнучкими дисплеями південнокорейська корпорація ніколи не відчувала, однак за останній рік ситуація сильно змінилася.

Стрічка новин: