ГоловнаВійськові технологіїРозробники WhatsApp запозичили у Telegram довгоочікувану функцію

Розробники WhatsApp запозичили у Telegram довгоочікувану функцію

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

У WhatsApp з’явилася довгоочікувана функція, яка вже багато років доступна користувачам Telegram. Мається на увазі можливість перемикання між різними обліковими записами прямо в додатку.

Подробиці

До теперішнього часу власники мультиакаунтів були змушені виходити з одного профілю для входу в інший або купувати окремі смартфони для додаткового акаунта. У блозі WhatsApp зазначається, що подібна практика залишилася в минулому.

Варто зазначити, що другий акаунт у застосунку можна зареєструвати лише за наявності додаткового телефонного номера і SIM-карти. Для цього необхідно клікнути в налаштуваннях на стрілку, розташовану поруч з ім’ям користувача, після чого вибрати “Додати акаунт”.

Розробники WhatsApp запозичили у Telegram довгоочікувану функцію

Налаштування повідомлень і конфіденційності можуть бути різними для кожного профілю. Наприклад, у кожному акаунті можна вибрати різні звуки. Це дасть змогу не плутатися під час отримання сповіщень. Уже за звуком можна буде визначити, в якому саме акаунті прийшло повідомлення.

Користувачам Telegram можливість реєстрації додаткових акаунтів доступна з 2017 року. При цьому двома профілями, як у WhatsApp, вона не обмежується.

Головні новини: