ГоловнаВійськові технологіїРозробники WhatsApp запозичили у Telegram довгоочікувану функцію

Розробники WhatsApp запозичили у Telegram довгоочікувану функцію

У WhatsApp з’явилася довгоочікувана функція, яка вже багато років доступна користувачам Telegram. Мається на увазі можливість перемикання між різними обліковими записами прямо в додатку.

Подробиці

До теперішнього часу власники мультиакаунтів були змушені виходити з одного профілю для входу в інший або купувати окремі смартфони для додаткового акаунта. У блозі WhatsApp зазначається, що подібна практика залишилася в минулому.

Варто зазначити, що другий акаунт у застосунку можна зареєструвати лише за наявності додаткового телефонного номера і SIM-карти. Для цього необхідно клікнути в налаштуваннях на стрілку, розташовану поруч з ім’ям користувача, після чого вибрати “Додати акаунт”.

Розробники WhatsApp запозичили у Telegram довгоочікувану функцію

Налаштування повідомлень і конфіденційності можуть бути різними для кожного профілю. Наприклад, у кожному акаунті можна вибрати різні звуки. Це дасть змогу не плутатися під час отримання сповіщень. Уже за звуком можна буде визначити, в якому саме акаунті прийшло повідомлення.

Користувачам Telegram можливість реєстрації додаткових акаунтів доступна з 2017 року. При цьому двома профілями, як у WhatsApp, вона не обмежується.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як «закрити» від сторонніх вміст увімкненого смартфона Xiaomi

"Сяомі" явила світу інноваційну можливість для захисту конфіденційності користувачів. Спільно з HyperOS і MIUI була розроблена функція розмиття додатків у режимі багатозадачності, що забезпечує...

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...