ГоловнаТехноЛегше та компактніше: нова консоль PS5 Slim готується дивувати

Легше та компактніше: нова консоль PS5 Slim готується дивувати

“Соні” збирається порадувати шанувальників новою еволюцією PlayStation 5. Майбутня консоль міститиме в назві слово Slim, що в перекладі означає “Стрункий”.

Подробиці

Перспективна PS5 ‘Slim’ зберегла всі технічні можливості оригіналу, але стала значно компактнішою і легшою. Головне нововведення – можливість встановлення приводу Blu-Ray, що дає змогу геймерам обирати, чи хочуть вони використовувати дисковий формат, чи залишитися у світі цифрових завантажень.

Однією з ключових змін стало збільшення внутрішньої пам’яті до 1 ТБ, що потішить поціновувачів усього грандіозного. Розміри та вага консолі зменшилися більш ніж на 30%, що зробило її більш компактною та зручною для розміщення в домашньому кінотеатрі.

Одним з унікальних аспектів новинки є модульність. Завдяки цьому рішенню геймери, зокрема, можуть придбати PS5 Digital Edition і з часом додати привід PS5 Ultra HD Blu-ray Disc. Ця опція робить консоль універсальною та адаптованою під потреби кожного користувача.

Нова PS5 буде доступна в деяких європейських і американських магазинах, а також on-line, починаючи з листопада цього року, за €549,99 (рекомендована розробниками ціна). За модель PS5 Digital Edition японці мають намір просити €449,99. Підставка для вертикального встановлення консолі затягне майже на €30.

“Соні” також планує запропонувати геймерам можливість кастомізації, випустивши чохли різних кольорів для PS5. Підтверджені варіанти включають матовий чорний, а також червоний Volcanic Red, сріблястий Sterling Silver і синій Cobalt Blue (усі – з колекції Deep Earth).

Різноманітність кольорів дасть змогу кожному користувачеві підібрати стиль, що відповідає його вподобанням, запевняють піарники японського бренду.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно