ГоловнаТехноXiaomi випустила новий ґаджет для «розумного» будинку

Xiaomi випустила новий ґаджет для «розумного» будинку

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” представила на домашньому для себе китайському ринку новий продукт – “розумний” вимикач з кольоровим дисплеєм, який обіцяє стати корисним пристроєм для дому.

Подробиці

Аксесуар під назвою Smart Home Panel являє собою інтелектуальний вимикач з трьома незалежними перемикачами і 3,23-дюймовим кольоровим сенсорним екраном.

Новинка від Xiaomi для Китаю - розумний перемикач з кольоровим екраном - може з'явитися на AliExpress з опцією доставки по всьому світу

За допомогою цієї панелі можна керувати освітленням, отримувати вичерпну інформацію про температуру в приміщенні, вологість і поточну дату. Вбудована технологія Bluetooth Mesh забезпечує можливість “зав’язування” воєдино до 100 блютуз-пристроїв, що робить домашні IT-системи ще більш зручними та ефективними.

Ціна Smart Home Panel у китайському роздробі становить 299 юанів, що еквівалентно майже 39 євро.

Новинка від Xiaomi для Китаю - розумний перемикач із кольоровим екраном - може з'явитися на AliExpress з опцією доставки по всьому світу

Терміни дебюту нового пристрою на глобальному ринку не уточнюються, проте розробники натякають на можливість появи “розумного” вимикача у фірмовому магазині “Сяомі” на AliExpress з можливістю доставки в будь-які регіони планети.

Новинка обіцяє стати зручним і функціональним доповненням до розумного будинку, сходяться на думці експерти.

Головні новини: