ГоловнаТехноУ Києві перевідкрили CyberZone і представили розклад турнірів з CS2, Dota2 та...

У Києві перевідкрили CyberZone і представили розклад турнірів з CS2, Dota2 та VALORANT

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

У Києві під Бессарабською площею відкрилася оновлена Кіберзона із технологічним партнерством компанії “Леново”.

Подробиці

Оновлений клуб, який отримав назву CyberZone powered by Legion, пропонує гравцям унікальний досвід у світі комп’ютерних ігор. Тепер тут встановлені найпотужніші комп’ютери, починаючи від “Леново” Legion T5 з GTX 3060 Ti та закінчуючи VIP зоною з пристроями Legion T7 та GTX 4080.

Цей клуб став єдиним у Києві, де можна насолодитися грою на новітній відеокарті GeForce GTX 4080 з оновленою частотою 360 Гц. Крім того, клуб запускає серію турнірів з популярних ігор, таких як CS2, Dota2 та VALORANT, із загальним призовим фондом понад 200 000 гривень.

Ігровий простір клубу розділений на кілька зон, починаючи від стандартних комп’ютерів Lenovo Legion T5 до VIP зони з Legion T7. Організатори турнірів пропонують брати участь у демократичних мікскап турнірах, де для участі не потрібно мати свою команду, тому що тиммейтів підберуть на місці.

Турніри вже заплановані на жовтень:

  • 07 жовтня, 10:00 – CS2, 5×5 мікскап, реєстрація за посиланням;
  • 08 жовтня, 10:00 – CS2, 2×2, командний формат, реєстрація за посиланням;
  • 14 жовтня, 10:00 – VALORANT, 5×5 мікскап, реєстрація за посиланням;
  • 15 жовтня, 10:00 – Dota2, 5×5 мікскап, реєстрація за посиланням.

Учасники турнірів мають шанс виграти не лише грошові призи, а й цінні призи, включаючи ігровий ноут Legion Slim 5 16IRH8. Розіграш апарату відбудеться 16 жовтня серед учасників усіх турнірів.

Клуб має багату історію, починаючи з 2002 року, і за понад два десятиліття пережив безліч змін. Офіційний рестарт клубу відбувся 30 вересня цього року із закритого турніру з “Каунтер-Страйк 2”. Переможцю було вручено ігровий ноут Legion Slim 5. Другий пристрій цієї моделі розіграли за принципом лотереї серед присутніх.

Адреса: мінус 2-й поверх під Бессарабською площею. Вартість участі – 200 грн.

Головні новини: