ГоловнаТехноSamsung представила засновану на Android 14 оболонку One UI 6.0 One UI...

Samsung представила засновану на Android 14 оболонку One UI 6.0 One UI 6.0

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Під час проведення спеціалізованого заходу Developer Conference 2023 корпорація Samsung явила світу One UI 6.0. Це сталося через день після дебюту Android 14. Представлена оболонка заснована на новітній ОС.

Подробиці

Назвати One UI 6.0 новою не можна. Раніше південнокорейська корпорація випустила для бета-тестування кілька версій оболонки. Таким чином, тестувальники почали використовувати її задовго до прем’єри.

Samsung представила засновану на Android 14 оболонку One UI 6.0

Примітно, що дата виходу One UI 6.0 названа на спеціалізованому заході не була. Найімовірніше, що ближче до кінця року її отримають апарати сімейства Galaxy S23.

Samsung представила засновану на Android 14 оболонку One UI 6.0

До основних нововведень прошивки можна віднести новий шрифт, видозмінену “шторку” з панеллю швидкого доступу, функцію ШІ-редагування, застосунок Samsung Studio для роботи з шарами відео та ін.

Samsung представила засновану на Android 14 оболонку One UI 6.0

Розробники Samsung поліпшили у фірмовій прошивці багатозадачність, а також оновили календар, мобільний браузер і віджет погоди. Режим “У літаку” став розумним. За захист смартфона від запуску шкідників при використанні USB-підключення відповідатиме додаток Auto Blocker.

Стрічка новин: