ГоловнаТехноГра Counter-Strike 2 стала безкоштовною для скачування в Steam

Гра Counter-Strike 2 стала безкоштовною для скачування в Steam

Counter-Strike 2 – довгоочікуваний сиквел знаменитого змагального шутера – нещодавно випущено на ПК. Гра розроблена студією Valve і стала наступницею десятирічної CS: GO. Це не просто апдейт, а абсолютно нова гра, заснована на новому рушії Source 2.

Подробиці

Однією з ключових особливостей Counter-Strike 2 є реалістичний фізичний рендеринг. Димові гранати тепер взаємодіють з навколишнім середовищем, реагують на блискавки, стрілянину і вибухи. У грі також представлені оновлені карти, нова графіка та інші поліпшення геймплея. Рейтингова система Counter-Strike доповнена глобальними та регіональними таблицями лідерів.

Важливо зазначити, що Counter-Strike 2 доступна для всіх гравців CS: GO як безкоштовне оновлення в Steam. Проєкт замінює CS: GO в бібліотеці гравців, а Valve дає змогу безкоштовно переносити в новинку інвентар із CS: GO.

Для запуску Counter-Strike 2 на комп’ютері потрібні такі мінімальні вимоги: процесор Intel Core i5 750 або вище, сумісна з DirectX 11 відеокарта з об’ємом пам’яті від 1 Гб, щонайменше 8 Гб оперативної пам’яті, операційна система Windows 11 і від 85 Гб вільного місця на жорсткому диску.

На даний момент немає інформації про доступність новинки для macOS.

Гра доступна для безкоштовного скачування в Steam.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно