ГоловнаТехноXiaomi призупиняє розробку MIUI 14 для 13 смартфонів

Xiaomi призупиняє розробку MIUI 14 для 13 смартфонів

Xiaomi вирішила припинити розробку бета-версії MIUI 14 для низки смартфонів своєї екосистеми. Під рестрикцію потрапили 13 пристроїв у двох категоріях.

Подробиці

До першої групи відносяться застарілі моделі в кількості 6 (три виробництва «Сяомі» і така ж кількість смартфонів «Редмі»):

  • Xiaomi 11/11 Pro/11 Ultra;
  • Redmi К40С/Note 11 Pro/Note 11 Pro+.

Зазначені апарати не отримують бета-складання MIUI 14, починаючи з 23 вересня. При цьому стабільні варіанти «чотирнадцятки», як і апдейт до Android 14, будуть надходити згідно з озвученими раніше планами.

До другої категорії увійшли нові апарати, для яких призупинено випуск версії MIUI, що розробляється, на базі тринадцятої версії Android. Ця група налічує п’ять моделей «Сяомі» та дві моделі «Редмі».

  • Xiaomi 13 Ultra/13 Pro/13/MIX Fold 3/ MIX Fold 2;
  • Redmi К60Pro/К60.

Представники цієї групи також не будуть отримувати бета-апдейти MIUI 14 з 23 вересня, однак версія для зазначених пристроїв, що розробляється, буде відновлена після їх оновлення до Android 14.

Нагадаємо, що зараз MIUI 15/Android 14 перебуває на стадії тестування для девайсів з другої групи. Реліз очікується протягом найближчих тижнів. Розробка версії MIUI 15 поновиться 13 жовтня.

Бета MIUI є тестовою версією для виявлення помилок і тестування нових функцій.

Офіційна MIUI – це позбавлена багів і недоробок стабільна версія для повсякденного використання.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

ASUS анонсує презентацію нового компактного ПК з підтримкою ШІ

Компанія ASUS анонсує презентацію «Next Level. AI Incredible.» («Новий рівень. ШІ неймовірний»), яка відбудеться 20 травня 2024 року о 21:00 за київським часом. Подробиці На цій...

Xiaomi 15 Pro отримає «невидимі краї екрану» та роздільну здатність 2K

"Сяомі" планує презентувати флагманський смартфон Xiaomi 15 Pro вже цієї осені. Очікується, що пристрій зазнає значних змін у дизайні порівняно з попередником. Подробиці Однією з ключових...

HyperOS несподівано стала доступною для двох моделей смартфонів Xiaomi

"Сяомі" продовжує впроваджувати фірмову операційку HyperOS, яка напередодні стала доступна на двох нових моделях смартфонів. Подробиці Оновлення виявилось несподіваним для багатьох користувачів, оскільки було випущене без...