ГоловнаТехноСтали відомі характеристики нового флагмана Meizu 21

Стали відомі характеристики нового флагмана Meizu 21

Мережа приросла подробицями про серію Meizu 21. Новий телефон із номером моделі M461Q був зареєстрований у Міністерстві промисловості та інформаційних технологій Китаю (МІІТ). Згідно з витоками, пристрій буде оснащено процесором Snapdragon 8 Gen 3.

Деталі

Відомий інсайдер Digital Chat Station поділився деякими додатковими подробицями про смартфон. Головні оновлення очікуються в області основних комплектацій, в той час як зміни зовнішнього вигляду будуть незначними.

Meizu 21 успішно пройшов сертифікацію MIIT в Китаї

Найбільш значущим оновленням стане використання чипсета Snapdragon 8 Gen 3, який є флагманським мобільним процесором Qualcomm нового покоління. Анонс цього чіпа очікується наприкінці жовтня 2023 року.

Очікується, що флагман серії Meizu 21 запропонує 50-мегапіксельну основну камеру з великим датчиком на задній панелі. Базова версія отримає стандартний телеоб’єктив, тоді як версія Pro обзаведеться перископічним телеоб’єктивом. Сімейство, з високою часткою ймовірності, збереже дизайн з плоским екраном, який характерний для серії Meizu 20.

Нагадаємо, що бренд “Мейзу” повернувся на ринок флагманських смартфонів із серією Meizu 20, включно з однойменною моделлю і версіями Meizu 20 Pro/Meizu 20 INFINITY Unbounded Edition (усі – з процесорами Snapdragon 8 Gen 2).

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно