ГоловнаТехноXiaomi представила "розумну" стерилізуючу ванну для ніг MIJIA

Xiaomi представила “розумну” стерилізуючу ванну для ніг MIJIA

“Сяомі” представила на внутрішньому ринку своє останнє творіння – “розумну” стерилізуючу ванночку для ніг MIJIA. Цей продукт, хоч і орієнтований виключно на китайський ринок, привертає увагу своїми приголомшливими характеристиками, особливо в контексті своєї доступної ціни, починаючи з ¥449 (приблизно $61).

Подробиці

Найбільш вражаючим аспектом новинки є інноваційна технологія трубопровідної ультрафіолетової стерилізації. Це рішенняя працює з УФ-променями 254 нм, що дає змогу ефективно знищувати бактерії, грибки та інші мікроорганізми у воді. Таким чином, MIJIA стежить за здоров’ям ніг, забезпечуючи надійну стерилізацію.

"Розумна" стерилізуюча ванночка для ніг Xiaomi MIJIA: інновації та функціональність

Новинка забезпечує постійне перемішування води, гарантуючи УФ-стерилізацію бактерій, що перебувають у ванні та на ступнях, через трубопровід нагрівача. Це забезпечує максимально ефективне очищення.

Дивовижною особливістю MIJIA є здатність не тільки очищати ноги від мікробів, а й надавати функцію масажу. Подвійна масажна головка з функцією повороту масажує і розминає ноги, імітуючи дотики людських рук. З вісьмома великими контактними точками і широкою зоною контакту, що охоплює підошви і склепіння стоп, MIJIA пропонує 3-швидкісний електричний масаж для поперемінного глибокого і неглибокого розслаблення, немов хвилеподібні хвилі.

"Розумна" стерилізуюча ванночка для ніг Xiaomi MIJIA: інновації та функціональність

І це ще не все: пристрій гарантує безпечне нагрівання з функцією DPS, надійно відокремлюючи воду від електрики, а також підтримує необхідну температуру і забезпечує надійний захист від протікання. Усім цим можна керувати через фірмове ПЗ MIJIA.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно