ГоловнаТехноСмартфони серії iPhone 15 із USB-C презентовані офіційно

Смартфони серії iPhone 15 із USB-C презентовані офіційно

Корпорація Apple у вівторок, 12 квітня, вивела на ринок лінійку смартфонів iPhone 15. Церемонія відбулася в Купертіно (Каліфорнія).

Подробиці

Модель iPhone 15 Pro випущена з титановим корпусом і більш швидким чипом, що дає змогу покращувати графіку і мобільні ігри. Усі версії оснащені більш яскравими, порівняно з iPhone 14, дисплеями, 48-мегапіксельними камерами, на 100% переробленим кобальтом в акумуляторах і роз’ємами USB-C.

Смартфони серії iPhone 15 з USB-C презентовано офіційно

Супутниковий зв’язок в iPhone 15 може використовуватися для виклику служби допомоги на дорогах. Ця опція впроваджується спільно з Американською автомобільною асоціацією в США.

– Зарядні кабелі USB-C з’являться як в iPhone 15, так і в зарядному корпусі пристроїв AirPods Pro, що дасть змогу використовувати такі самі кабелі, як для iPad і Mac, – пояснили “яблучники” на церемонії презентації.

На iPhone 15 встановлений той самий чип A16 Bionic з шестиядерною графікою, що і в iPhone 14 Pro. До нього додається Ultra Wideband для поліпшення функціональності FindMy.

Смартфони серії iPhone 15 з USB-C презентовано офіційно

За словами одного з керівників Apple, компанія використовує машинне навчання для виявлення людини в кадрі, що дає змогу користувачам одразу ж перетворити знімок на портрет або опрацювати пізніше в додатку “Фото”.

Dynamic Island відтепер пропонує низку нових функцій, включно з інформацією про рейси авіакомпаній.

iPhone 15 “приріс” дисплеєм Super Retina XDR розміром 6,1″ (для Plus-моделі – 6,7″).

Смартфони серії iPhone 15 з USB-C презентовано офіційно

Смартфони оснащені поліпшеним зумом з 2-кратною оптичною якістю для формування ближніх знімків без погіршення якості зображення.

Машинне навчання тепер автоматично визначає наявність людини або домашньої тварини на кадрі і перемикається на режим боке. Режим Smart HDR також було покращено за рахунок глибинного сканування у фронт-камері для розрізнення об’єктів на зображенні та пропонування повнішого спектра кольорів.

Смартфон доступний у жовтому, зеленому, синьому, чорному і рожевому кольорах.

Ціни на флагманську модель починаються від $799, на версію Plus – від $899, на Pro і Pro Max – від $999 і $1199 відповідно. Відкриття попередніх замовлень заплановано на 15 вересня. Старт роздрібним продажам буде дано 22 вересня.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно