ГоловнаТехноРейтинг найпродуктивніших у світі смартфонів знову очолив "китаєць"

Рейтинг найпродуктивніших у світі смартфонів знову очолив “китаєць”

Лідером серпневого рейтингу найпродуктивніших на планеті мобільних пристроїв за версією AnTuTu виявився Red Magic 8 Pro+. Для придбання на світовому ринку він доступний із січня поточного року.

Подробиці

Варто зазначити, що команда AnTuTu оприлюднила світовий рейтинг Android-смартфонів. Від китайського рейтингу він відрізняється досить сильно. Усі 10 учасників серпневого рейтингу комплектуються чипсетами Snapdragon. У 9 випадках із 10 йдеться про Snapdragon 8 Gen 2. Модель Legion Y70 зі Snapdragon 8+ Gen 1 розташувалася на десятій сходинці.

Рейтинг найпродуктивніших у світі смартфонів знову очолив "китаєць"

Друге місце посів Phone ROG 7 від тайванського вендора Asus. Смартфон позиціонується як ігровий. На третьому рядку розмістилася модель Xiaomi 13.

У десятці найкращих з точки зору продуктивності гаджетів опинилися Galaxy S23+, Pro-версія Xiaomi 13, Ultra-версія Galaxy S23, гнучкий Galaxy Z Fold5, базовий Galaxy S23, а також OnePlus 11. При складанні рейтингу використовувався бенчмарк AnTuTu V10. Протестовані в різних версіях бенчмарка смартфони порівнянню між собою не підлягають.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно