ГоловнаТехноІлон Маск спростував наявність у X російської пропаганди

Ілон Маск спростував наявність у X російської пропаганди

Проведене журналістами WP розслідування показало, що зміна Ілоном Маском політики X призвела до ще більшого поширення в соцмережі російської пропаганди. Репортер Гленн Грінвальд вважає дослідження “замовним”. Він звинуватив своїх колег у шахрайстві, яке є основою для “індустрії дезінформації”.

Детально

У реплаях під публікацією Грінвальда відписався власник сервісу мікроблогів. Він повідомив, що в X відсутня російська пропаганда, оскільки її ніхто не бачить.

Натяк Грінвальда на замовний характер дослідження обумовлений тим, що власником видання WP є Джефф Безос. У Ілона Маска не найкращі стосунки із засновником Amazon. Раніше він назвав його “наслідувачем”.

Напередодні Маск підтвердив оприлюднену журналістами BBC інформацію про те, що він відмовив офіційному Києву в активації системи Starlink на території Криму для проведення військової операції зі знищення російського флоту. На думку мільярдера, це могло б призвести до ескалації, яка в кінцевому рахунку обернулася б ядерним ударом.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

1 коментар

  1. маск заснував старлінк а де наш старлінк? чим була занята україна 30 років, окрім казнокрадства та самознищення, чого тепер ображатись на маска? та й зараз технологічних проривів не планується, як казав Зеленський влада пизд/// та пиз///, а народ нехай собі воює

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно