ГоловнаТехноRealme GT 5 Pro буде оснащений основною камерою Sony IMX9 і перископічним...

Realme GT 5 Pro буде оснащений основною камерою Sony IMX9 і перископічним зум-об’єктивом

Мережа приросла витоком на тему характеристик камери перспективного смартфона Realme GT 5 Pro, дебютний показ якого очікується в заключному триместрі цього року. Інформацією про оптику пристрою поділився відомий у Піднебесній “постачальник інсайдів” Digital Chat Station.

Подробиці

За версією персонажа, пристрій буде оснащено перископічною телекамерою OmniVision OV64B на 64 мегапікселі з 3-кратним оптичним зумом. Задня камера GT 5 Pro також включатиме ультраширококутний сенсор, можливості якого поки невідомі.

Головний об’єктив, за чутками, буде обладнаний сенсором Sony IMX9 серії 1/1.4 дюйма з OIS. Оптимізації Hasselblad у пристрої, найімовірніше, не буде.

Модель GT 5 Pro має працювати на майбутньому чипсеті Snapdragon 8 Gen 3, від дати презентації якого залежать терміни прем’єрного показу обговорюваного смартфона.

Раніше “генератори інсайдів” пророкували аналогу в базовому виконанні (без літер Pro в назві) два варіанти ємності АКБ і потужності зарядки (4600 мА/год + 240W і 5200 мА/год + 150W), 1,5К-екран OLED 6,74″/144 Гц, топову версію пам’яті на рівні 24 Гб/2 ТБ, і оптику в складі 16-мегапіксельного селфі-модуля і головної камери 50/8/2 Мп (Sony IMX890 з OIS/ультраширококутник/макро).

Інформації про вартість обох різновидів GT 5 поки немає.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi анонсувала свою першу 8-мегапіксельну камеру відеоспостереження з ШІ для приміщень

"Сяомі" збагатила ринок оптики першою у своїй історії "розумною" камерою внутрішнього відеоспостереження з локальним ШІ, роздільною здатністю 4K HDR і підтримкою HyperOS. Подробиці Новинка під назвою...

CMF Phone (1): характеристики та ціна бюджетного смартфона від «дочки» Nothing втекли в Мережу

Підконтрольний стартапу Nothing бренд CM розкрив ключові особливості першого смартфона свого виробництва, який може стати спрощеною версією Nothing Phone (2a) в плані технічних характеристик. Подробиці Деталі...

Як додати список покупок та перелік запланованих справ на головний екран смартфонів Xiaomi

Багато хто вважає за краще використовувати програму "Нотатки" замість паперу і ручки для організації своїх справ. Цей застосунок, доступний на всіх пристроях Xiaomi/Redmi/POCO, допомагає...