ГоловнаТехноЯк додати список покупок та перелік запланованих справ на головний екран смартфонів...

Як додати список покупок та перелік запланованих справ на головний екран смартфонів Xiaomi

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Багато хто вважає за краще використовувати програму “Нотатки” замість паперу і ручки для організації своїх справ. Цей застосунок, доступний на всіх пристроях Xiaomi/Redmi/POCO, допомагає не втрачати інформацію та ефективніше керувати повсякденними завданнями, включно зі складанням списку покупок.

Подробиці

Програма HyperOS/MIUI Notes пропонує зручну функцію, що забезпечує перегляд списку покупок з головного екрана, без необхідності відкриття самого додатка. Достатньо просто провести пальцем по екрану, щоб побачити перелік і відзначити виконані пункти.

Як додати список покупок і перелік запланованих справ на головний екран пристроїв екосистеми Xiaomi

Як видно на представленому зображенні, після активації можливості відображення нотаток на головному екрані з’являється напівпрозора смуга. Провівши по ній, можна переглянути всі нотатки і завдання та внести необхідні зміни.

Додавання списку покупок на головний екран пристрою Xiaomi – це простий процес, здатний істотно полегшити життя власнику. Для досягнення бажаного ефекту досить виконати перераховані нижче дії в зазначеній послідовності:

  1. Відкрити додаток “Нотатки” і перейти в його налаштування.
  2. Відвідати “Швидкі функції”.
  3. Прослідувати в “Швидкі нотатки” й активувати цю опцію.

Як додати список покупок і перелік запланованих справ на головний екран пристроїв екосистеми Xiaomi

Якщо все зроблено правильно, то на екрані з’явиться напівпрозора смуга. Далі достатньо провести по ній для відкриття всіх збережених нотаток і списку завдань.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: