ГоловнаТехноАксесуар ProGrip Pro перетворює на повноцінну камеру будь-який смартфон

Аксесуар ProGrip Pro перетворює на повноцінну камеру будь-який смартфон

Інженери Shiftcam розробили аксесуар для фанатів мобільної зйомки. За допомогою ProGrip Pro будь-який смартфон може бути без зусиль перетворений на повноцінну камеру. Пристрій також можна використовувати в якості док-станції і пауербанка.

Подробиці

На рукоятці ProGrip Pro можна виявити кнопку спуску затвора. Крім цього, він обладнаний об’єктивом і зовнішнім спалахом. Завдяки наявності поворотного механізму вести зйомку можна як у вертикальній, так і в горизонтальній орієнтації.

Аксесуар ProGrip Pro перетворює на повноцінну камеру будь-який смартфонУ пристрій вбудований акумуляторний блок ємністю 6 400 мА*год і котушка бездротової зарядки. Таким чином, його можна використовувати як функціональний пауербанк. До того ж ProGrip Pro може виступати в ролі настільної док-станції. У цьому випадку рукоятка незвичайного гаджета буде використовуватися як підставка.

Аксесуар ProGrip Pro перетворює на повноцінну камеру будь-який смартфонВага ProGrip Pro становить 200 г. Пристрій сумісний зі смартфонами, ширина яких варіюється в межах 58-90 мм. Його вартість встановлена на рівні 150 USD, що еквівалентно 5 500 грн.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно