ГоловнаРейтинги"Красивий і дешевий" смартфон Xiaomi очолив рейтинг продажів Amazon

“Красивий і дешевий” смартфон Xiaomi очолив рейтинг продажів Amazon

Новий Redmi Note 12 змістив модель Redmi Note 11S з верхньої сходинки рейтингу найбільш продаваних смартфонів на Amazon завдяки відмінній якості та вартості менше €200. Відповідну інформацію оприлюднили представники онлайн-майданчика.

Подробиці

Redmi Note 11S був беззмінним “царем гори” протягом майже цілого року, але настав час поступитися лідерством молодшому послідовнику. Вартість Redmi Note 12 на європейському Amazon починається з позначки €169. Пропонованими за ці гроші характеристиками на кшталт AMOLED-екрану, великої батареї та процесора Qualcomm, висловлюючись словами чинного мера Києва, “можуть похвалитися не тільки лише всі”.

"Хороший, красивий і дешевий" смартфон Xiaomi очолив рейтинг продажів Amazon

Redmi Note 12 – смартфон нового покоління з модним сучасним дизайном, дисплеєм AMOLED 6,67″/120 Гц/FHD+, чип-системою Snapdragon 685, містким акумулятором на 5000 мА/год, тандемом прошивок Android 13/MIUI 14, швидкою зарядкою на 33W та понад 24-годинною автономністю, відомий серед поціновувачів “розумних” пристроїв в ролі “найгарнішого, найгарнішого та найдешевшого Xiaomi” і головного амазонівського бестселера.

Лідер продажів отримав головний об’єктив на 50 Мп, захист від “вологопилу” за протоколом IP53, вбудований модуль NFC, навушниковий роз’єм 3,5 мм, інфрачервоний порт і безліч інших “наворотів”.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно