ГоловнаВійськові технологіїЗСУ отримають партію високоточних боєприпасів Vulcano з дальністю польоту 80 км

ЗСУ отримають партію високоточних боєприпасів Vulcano з дальністю польоту 80 км

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Офіційний Берлін вирішив посилити ЗСУ високоточними боєприпасами, автотранспортом і зенітними ракетами. Інформацію про це розміщено на веб-ресурсі німецького уряду.

Детально

До пакета оборонної підтримки влада Німеччини включила тягачі HX81 з танковими тралами в кількості двох одиниць, 6 неназваних автотранспортних засобів, позначених як border protection vehicles, 64 ракети для комплексу Patriot, а також 2 000 одиниць 155-мм артилерійських снарядів.

ЗСУ отримають партію високоточних боєприпасів Vulcano з дальністю польоту 80 кмОкремим пунктом у переліку вказані високоточні 155-мм снаряди в невідомій кількості. Тип снарядів, на жаль, не названо. За словами експертів, на озброєнні бундесверу перебувають високоточні боєприпаси Vulcano і SMArt 155.

ЗСУ отримають партію високоточних боєприпасів Vulcano з дальністю польоту 80 кмКоригований підкаліберний снаряд Vulcano розробив італійський оборонний виробник OTO Melara в партнерстві з Diehl Defence. Без піддону калібр снаряда становить 127 мм. Протягом першої хвилини польоту снаряд коригується за допомогою розташованих у головній частині аеродинамічних рулів та інерціальної системи. Згодом наведення снаряда на ціль здійснюється за допомогою GPS. У разі використання противником засобів РЕБ снаряд знову перемикається на інерціальну систему.

ЗСУ отримають партію високоточних боєприпасів Vulcano з дальністю польоту 80 кмПри використанні Vulcano в тандемі з артилерійськими системами 52 калібру (PzH 2000, Krab або Caesar) дальність польоту Vulcano може досягати 80 км. Російським артилеристам про таку дистанцію ураження цілей можна тільки мріяти.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: