ГоловнаТехноTCL представила 47-дюймовий автомобільний дисплей, який розтягується

TCL представила 47-дюймовий автомобільний дисплей, який розтягується

Бренд TCL CSOT представив кілька нових продуктів у рамках SID Display Week. Найприкметніші з трьох десятків анонсованих новинок – дисплей Ultrawide для авто і OLED-телевізор, здатний перетворюватися на стіл одним натисканням кнопки.

Подробиці

Характеристики ультраширокого екрану для авто – діагональ 47,5″, кривизна 4 200R, довжина 1,4 м, 3000 зон регулювання яскравості та міні-світлодіодне підсвічування, з опцією управління як з боку водія, так і з боку пасажира, який знаходиться на передньому сидінні.

TCL представила автомобільний вигнутий дисплей 47,5

Розробники не поділилися жодною додатковою інформацією про свій перший автомобільний екран. Контрактів на його продаж поки що немає.

Телевізор обладнаний 8К-екраном OLED 110″/120 Гц. Панель виготовлена за допомогою струменевого процесу. За запевненнями піарників TCL CSOT, пристрій має найбільший у світі складаний OLED-дисплей. Конструкція розрахована мінімум на 100 000 циклів складання/розкладання. У складеному стані телевізор перетворюється на стільницю. У верхній частині задня сторона виступає своєрідною захисною кришкою (див. відео).

Практичність зазначеного вище ТВ викликає сумніви, проте здивувати партнерів і конкурентів в особі LG Display і Samsung Display китайцям, безумовно, вдалося.

Перерахованими вище розробками справа не обмежилася: маркетологи TCL CSOT розпакували кілька дисплеїв, призначених спеціально для VR-сегмента (гарнітури віртуальної реальності, – ред.) Запропоновані рішення покликані мінімізувати ефект “літаючого екрану”. Перша з показаних новинок являє собою LC-дисплей 120 Гц з міні-світлодіодним підсвічуванням роздільною здатністю 2 280 x 2 280 пікселів і RGB-матрицею. Друга обладнана РК-дисплеєм LTPO з RGB і роздільною здатністю 4K.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...