ГоловнаТехноНазвано дату запуску, характеристики та ціну бюджетного Redmi 12

Названо дату запуску, характеристики та ціну бюджетного Redmi 12

“Редмі” готується розширити сегмент бюджетних смартфонів свого виробництва моделлю Redmi 12, яка вже встигла отримати схвалення кількох регуляторів, включно з TKDN, IMEI і FCC. Напередодні в Мережу стараннями журналістів французького видання Dealabs витекла інформація про характеристики новинки.

Подробиці

Redmi 12 “одягнений” у пластикові корпус і рамку, має габарити 16,86 х 7,63 х 0,817 см і важить близько 199 гр. Живити апарат буде АКБ на 5000 мА/год. Пристрій отримав слот dualSIM, порт USB Type-C, підтримку швидкої зарядки 18W та рідкокристалічний дисплей 6,79″/Full HD+/90 Гц/396 PPI із захисним шаром Gorilla Glass 3.

За управління гаджетом відповідає медіатековський чипсет Helio G88, що підтримує конфігурацію пам’яті до 4/128 Гб включно. Для тих, кому обсяг сховища здасться недостатнім, є можливість розширити пам’ять до 1 ТБ за рахунок microSD.

Оптика “дванадцятки” представлена селфі-модулем на 8 Мп і головною камерою з об’єктивами на 50/8/2 Мп.

Серед інших доданих опцій – подвійні динаміки, сканер TouchID, роз’єм 3,5-мм, функція розпізнавання облич AI і робота від тандему MIUI 13/Android 12.

Очікувана дата дебюту Redmi 12 в Європі – 02 червня. Мінімальний цінник – €199. Доступні забарвлення корпусу – синє, чорне, сріблясте.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

POCO випустить свій перший бюджетний планшет зі стілусом та клавіатурою

Компанія "ПОКО" готується випустити перший у своїй історії планшетний ПК, підтвердженням чого є нещодавня реєстрація пристрою на євроазійській платформі ЄЕК під ім'ям "Tablet brand...

Redmi Note 13 Pro 5G порівняли з Nothing Phone 2a: всі відмінності

Redmi Note 13 Pro 5G і Nothing Phone 2a - два гідних конкурента в середньому сегменті ринку смартфонів. Незважаючи на зовнішню схожість, пристрої мають...

Розкрита частина характеристик бюджетного флагмана Xiaomi 14T Pro

Чутки з Китаю розкрили деякі деталі про майбутній смартфон Xiaomi 14T Pro, відомий у Піднебесній під ім'ям Redmi K70 Ultra. Подробиці За даними джерел, екран пристрою...