ГоловнаТехноРозробники ChatGPT створили офіційний додаток для iPhone та інших iOS-пристроїв

Розробники ChatGPT створили офіційний додаток для iPhone та інших iOS-пристроїв

ChatGPT у відповідь на численні запити громадян офіційно запустив спецдодаток для iOS. Ця розробка дає змогу людям використовувати можливості ШІ просто на ходу, перетворюючи пристрої на інтелектуальних співрозмовників.

Подробиці

Однією з відмітних особливостей додатка ChatGPT є його безшовна синхронізація між пристроями. Це означає, що історія спілкування користувача автоматично підтягується на всі належні йому девайси.

Інтеграція системи Whisper для розпізнавання мови надає застосунку додаткову універсальність. Опція голосового введення дає змогу вести розмови з рукотворним розумом без допомоги рук, що робить взаємодію зручнішою.

Абоненти ChatGPT Plus отримують ексклюзивний доступ до розширених можливостей четвертої, найсвіжішої, версії ШІ, а саме до нових функцій, прискореного відгуку тощо.

Додаток ChatGPT має широкий спектр можливостей. Він може швидко надати точну інформацію без необхідності відсіювання реклами та численних результатів пошуку. Якщо користувачеві потрібна порада щодо приготування їжі, планів подорожі або складання продуманого повідомлення, ChatGPT завжди допоможе порадою.

Штучний розум також є цінним інструментом для творчого натхнення, допомагаючи генерувати ідеї подарунків, складати презентації, складати гарні вірші тощо. Професіонали можуть використовувати здібності ШІ для зворотного зв’язку щодо ідей, узагальнення нотаток, консультацій з технічних питань тощо. І, нарешті, додаток пропонує платформу для навчання, даючи змогу користувачам вивчати нові мови та заглиблюватися в різні предмети.

Спочатку обговорювана програма ChatGPT буде запущена в Сполучених Штатах, після чого “перекочує” в інші регіони.

ChatGPT для iOS істотно розширить можливості власників айфонів, айпадів та іншої “яблучної” продукції, наголошується в повідомленні. Аналог програми для пристроїв на базі Android буде випущено пізніше.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...