ГоловнаРейтингиКамера Samsung Galaxy S23 Ultra потрапила в десятку найкращих за версією DxOMark

Камера Samsung Galaxy S23 Ultra потрапила в десятку найкращих за версією DxOMark

Вінець творіння компанії “Самсунг – топовий смартфон цього року випуску Galaxy S23 Ultra – зміг увійти в ТОП-10 рейтингу DxOMark за характеристиками і можливостями селфі-модуля.

Подробиці

Оцінка DxOMark ґрунтується на продуктивності у двох категоріях – “фото” і “відео”. У першій з них пристрій набрав 139 балів, у другій – 145 балів. Дослідники відзначили відмінну експозицію і широкий діапазон за обома параметрами тестування. При цьому в моменті виникали проблеми з недоекспозицією (найчастіше – у сценах з низькою освітленістю). За слабкого освітлення камера інколи зазнавала труднощів із деталізацією та нестачею контрасту в режимі “фото”.

Селфі-камера Samsung Galaxy S23 Ultra потрапила в десятку найкращих за версією DxOMark

Фахівці DxOMark також виявили ознаки примарності, дзвону і зміщення відтінків на окремих знімках. Крім цього, пристрій отримав безліч похвал за точний баланс білого і природного відтінків шкіри за яскравого освітлення і в приміщенні. Автофокус також визнаний швидким і точним.

У більшості сцен рівень шуму був не надто високим, а ефект боке вирізнявся точною оцінкою глибини. Флагман також отримав високу оцінку за ефективну стабілізацію відео.

Підсумкове місце Galaxy S23 Ultra у глобальному рейтингу камер selfie та в рейтингу Ultra Premium – 9-те та 8-ме відповідно.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...

Як підвищити продуктивність смартфонів Xiaomi з HyperOS одним дотиком на головному екрані

HyperOS пропонує низку нових функцій, включаючи віджети, які покращують продуктивність пристроїв екосистеми Xiaomi. Ці віджети дозволяють швидко та легко очистити оперативну пам'ять та прискорити...